Roadmap 2017 uitgelekt: Motorola komt dit jaar met 9 nieuwe smartphones

Motorola komt met meerdere nieuwe toestellen op de markt, iets wat in de afgelopen tijd wel duidelijk werd. Nu is de roadmap voor 2017 uitgelekt waarbij we de nieuwe series van Moto-toestellen alvast krijgen te zien. Het gaat in ieder geval om toestellen uit de C, E, G, X en Z-serie. In totaal komen er 9 nieuwe smartphones.

Moto roadmap 2017

In de roadmap zien we verschillende series waarover we in de afgelopen tijd al wat één en ander voorbij zagen komen. Zo komt dit jaar het bedrijf met de Moto C en C Plus. Deze toestellen worden geplaatst in het budget-segment en moeten erg betaalbaar zijn. Daarbij is er de C Plus die voorzien zal zijn van een 4000 mAh accu en 5,0 inch HD-display.

Moto Roadmap 2017

De Moto E4-serie, mogelijk met de naam Moto E4 en Moto E4 Plus, zal dit jaar uitbreiding krijgen waarbij de Plus een 5000 mAh accu krijgt. Dit jaar kunnen we ook de Moto G5S en Moto G5S+ verwachten, voorzien van een metalen behuizing. Daarbij is er een dual-camera bij de Plus aanwezig en is er een Full-HD display.

In de afgelopen tijd hebben we ook meerdere berichten gezien over de Moto X. Deze zal voorzien zijn van een 5,2 inch Full-HD display, 3D lichtgebogen glas en SmartCam, wat iets van slimme camera moet betekenen. Mogelijk krijgt dit toestel de naam Moto X4, maar hierover ontbreekt nog meer informatie. Wel zou dit toestel voorzien zijn van een Snapdragon 660, 3800 mAh accu en IP68-certificering.

Moto X4 2017

De Moto Z Play en Moto Z Force krijgen mogelijk de namen Moto Z2 Force en Moto Z2 Play en bieden ondersteuning voor Moto Mods. De Z2 Play krijgt een 5,5 inch Full-HD display en de Force moet de meest bestendige van de serie zijn. Het is nog niet bekend wanneer de Moto smartphones aangekondigd zullen worden, maar dit zal naar verwachting niet al te lang meer op zich laten wachten.

Lees ook

Reageer op dit artikel