3D-videorenders verschijnen van Moto E4 Plus, Moto C (Plus) en Moto Z2 Force

Motorola is bezig met de ontwikkeling van meerdere nieuwe smartphones. Zo staat de nieuwe Moto C-serie op de planning, maar zagen we vorige week ook berichten voorbij komen over de Moto E4 Plus en Moto Z2 Force. Van vier nieuwe Moto-toestellen zijn nu 3D videorenders opgedoken.

Moto Z2 Force, Moto E4 en Moto C in videorenders

Vorige week verschenen er foto’s van twee nieuwe Moto-toestellen. In het nieuws kwamen de Moto E4 (Plus) en Moto Z2 (Force). Daarnaast kwam ook de betaalbare Moto C voorbij. Nu zijn er 3D-videorenders verschenen die een beter beeld geven van de drie nieuwe toestellen; de Moto C, Moto E4 Plus en de Z2 Force. De renders zijn gemaakt naar aanleiding van de bekende informatie bij de leaker OnLeaks, samen met Android Authority.

De Moto Z2 Force zou volgens de nieuwste beelden weer gaan beschikken over een 3,5 millimeter aansluiting. Deze werd bij de huidige Moto Z-serie weggelaten en voor het beluisteren van muziek moest je nu onhandig via de USB Type-C poort aan de slag. Tegenover de huidige Moto Z Force is het toestel 1,01 millimeter dunner (5,99 mm totaal) en we zien een dual-camera.

Bij de Moto E4 Plus videorender zien we geen grote verschillen ten opzichte van de eerder verschenen informatie over de Moto E4.

De Moto C is de derde smartphone die is uitgelekt. In de video zien we de Moto C Plus. Dit toestel moet volgens de berichtgeving voorzien zijn van een 5,0 inch HD-display terwijl de standaard Moto C een resolutie krijgt van 854 x 480 pixels). De Moto C moet een erg goedkoop toestel zijn met een prijs van rond de honderd euro. Daarbij heeft de Plus een 3000 mAh accu, 8MP camera en Android Nougat. In de vierde video zien we de Moto C zelf.

Het is nog niet bekend wanneer we de nieuwe toestellen precies kunnen verwachten. Uiteraard zullen we je hiervan op de hoogte houden.

Lees ook

Reageer op dit artikel