Tientallen euro’s cashback op Moto G4, Moto Z en Lenovo C2 Power

Lenovo-Motorola is voor verschillende toestellen een cashback-actie gestart. Dit betekent dat je bij aanschaf van één van de drie smartphones geld terugkrijgt op je rekening. De cashback geldt voor de Moto G4, Moto Z en Lenovo C2 Power en kan oplopen tot 100 euro. We zetten de details voor je op een rij.

Lenovo en Motorola Cashback

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe smartphone en graag voordeliger uit wilt zijn, dan moet je zeker dit artikel even lezen. Lenovo-Motorola heeft voor drie toestellen een interessante cashback-actie waarbij je een voordeel kunt behalen van enkele tientallen euro’s. De korting op een Lenovo of Moto-toestel verschilt per model. De details van de cashback-actie zetten we hieronder voor je neer. De cashback-actie geldt zowel voor losse toestellen als in combinatie met een abonnement.

Moto G4 cashback

Moto G4 cashback

Bij een aanschaf van de Moto G4 krijg je €30,00 cashback. Dit geldt overigens alleen als je hem bij de deelnemende partijen koopt. De Moto G4 Plus is uitgesloten van de cashback-actie. De Moto G4 is een smartphone met een 5,5 inch Full-HD display en een metalen behuizing. Daarbij schiet je foto’s met de 13 megapixel camera en is er een octa-core processor en 3000 mAh accu.

Alle details, specificaties en actuele prijzen vind je via onderstaande button op de Moto G4-pagina. Je kunt aanspraak maken op de cashback als je de G4 aanschaft bij o.a. Coolblue, Belsimpel, Mobiel en Bol.com.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Moto Z cashback

Moto Z cashback

Mocht je liever voor de Moto Z willen gaan, dan krijg je hier tijdelijk €100,00 cashback op. De Moto Z is een smartphone met een 5,5 inch AMOLED display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Daarbij is er een aluminium behuizing en kun je de functionaliteit uitbreiden met MotoMods. Daarnaast is er een 13 megapixel camera, 2600 mAh accu en een Snapdragon 820 processor.

Alle Moto Z specificaties, actuele prijzen en meer vind je via onderstaande button op de Moto Z-pagina. Je kunt aanspraak maken op de cashback als je de Moto Z aanschaft bij Coolblue, Mobiel, Belsimpel en Bol.com.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lenovo C2 Power

Lenovo C2 Power cashback

Tot slot is er de Lenovo C2 Power die je met een interessant voordeel in huis kunt halen. Deze smartphone krijg je met €20,00 cashback. De naam van het toestel onthult het al een beetje, de C2 Power is voorzien van een vrij grote accu. De capaciteit bedraagt namelijk 3500 mAh, wat in deze prijsklasse flink is. Daarnaast is er een 5,0 inch HD-display, maak je foto’s met de 8 megapixel camera en is er een quad-core processor.

Een overzicht van specificaties en actuele prijzen vind je via onderstaande button op de Lenovo C2 Power-pagina. Je hebt recht op de cashback als je de Lenovo C2 Power koopt bij Coolblue, Mobiel, Belsimpel en Bol.com.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Aanvullende informatie

De cashback-acties gelden voor de periode van 14 april 2017 tot en met 1 juli 2017. Je dient de aankoop voor 1 augustus 2017 te registreren via dit formulier van Motocashbacks. De uitbetaling vindt na registratie binnen zestig dagen plaats.

Lees ook

Reageer op dit artikel