Moto C: foto en details van erg goedkope smartphone opgedoken

Motorola komt dit jaar vermoedelijk met een nieuwe smartphone-lijn op de markt; de Moto C. Op internet is nu een foto opgedoken van het toestel in verschillende kleuren. Eerder zagen we ook al stiekem de Moto X (2017) en kwamen we informatie te weten over de nieuwe Moto E4 (Plus).

Moto C opgedoken

We hebben hem nog niet eerder voorbij zien komen; de Moto C. Het toestel is nu opgedoken op het internet en te zien in verschillende kleuren; zwart, goud en rood. De smartphone zal uitgebracht worden in het budget-segment, net als waar we de Moto E4 (Plus) verwachten. Er wordt een MediaTek MT6737m processor verwacht met 1GB RAM en 16GB opslagruimte. Het scherm zal naar verwachting een 5,0 inch display betreffen met een resolutie van 854 x 480 pixels.

Moto C

De Moto C moet verder volgens de nog onbevestigde berichten voorzien zijn van een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 2 megapixel front-camera. De accucapaciteit is voor de specs van dit toestel riant te noemen, met 2300 mAh. Motorola zal de Moto C leveren met Android 7.0 Nougat met Stock Android. Mogelijk wordt het toestel niet duurder dan 100 euro, waardoor het nog goedkoper wordt dan de Moto E-serie.

Motorola heeft nog niets verder bekend gemaakt over de Moto C. Het is op dit moment ook niet duidelijk waar de telefoon zal verschijnen en wanneer. DroidApp zal je uiteraard op de hoogte houden.

Moto C -Plus

Update 21:02: VentureBeat heeft meer informatie vrijgegeven over de Moto C-serie. Naast de ‘standaard’ Moto C wordt ook een Moto C Plus verwacht. De Plus-versie zal beschikbaar komen met een HD-resolutie. Tevens zal de Plus over een 64-bits processor beschikken, de Moto C over een 32-bits. Tevens zal de C Plus beschikken over een 4000 mAh accu en een 8 megapixel camera. De andere specificaties van de Moto C worden door Evan Blass van Venturebeat bevestigd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel