Moto E4 en Moto E4 Plus komen eraan; Plus krijgt 5000 mAh accu

Motorola komt binnenkort met twee nieuwe smartphones op de markt. Het gaat om toestellen uit de E-serie met de namen E4 en E4 Plus. Deze serie staat bekend om de prima specificaties en vooral de lage prijs. Daarbij is duidelijk dat de Moto E4 Plus uitgerust zal zijn met een enorme accucapaciteit van 5000 mAh.

Moto E4 en E4 Plus

Motorola kwam vorig jaar met de Moto E3 en dit jaar komt het met een opvolger. De toestellen zijn ter goedkeuring langs gestuurd bij FCC. Hierdoor komen we wat meer informatie te weten over de nieuwe budget-smartphones. De Moto E4 en Moto E4 Plus zijn opgedoken en deze toestellen zouden mogelijk binnenkort het daglicht zien. Onderstaande foto toont de Moto E3.

Moto E3

De Moto E4 Plus krijgt volgens een doorgaans betrouwbare bron, die afgaat op de informatie van de FCC, een 5000 mAh accu mee. Wanneer dit klopt, krijgt is dit één van de weinige toestellen met zo’n grote accu. Ook zou het toestel geleverd worden met een MediaTek processor, maar is nog onbekend welke variant dit is. Doordat mid-end toestellen minder componenten hebben, is de toepassing van een grote batterij makkelijker te realiseren dan bij high-end toestellen.

Naast de E4 Plus komt er dus ook een Moto E4. Deze zou volgens de berichten beschikken over een 2800 mAh accu, 16GB opslagruimte en uiteraard 4G. Beide smartphones zullen voorzien zijn van Android 7.0 Nougat, zo is de verwachting. Helaas is op dit moment nog niet bekend wanneer de toestellen aangekondigd worden. We houden de berichtgeving voor je in de gaten.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel