Moto E4 en Moto Z2 (Force) laten zich zien op eerste foto’s

Gisteren verschenen beelden en details over de nieuwe Moto C-serie. Daarnaast kregen we eerder ook al informatie over de nieuwe Moto E4 en zagen we de Moto X (2017) voorbij komen. Nu zien we foto’s van de Moto Z2 (Force) en E4.

Moto E4 en Z2 (Force) op beeld

Motorola is bezig met een hoop aantal nieuwe toestellen. Zo zagen we gisteren de kleurrijke, goedkope Moto C en verschenen de eerste details van de week over de Moto E4. Nu heeft de leaker OnLeaks beelden geplaatst van twee nieuwe Moto toestellen.

Moto E4

Moto E4

De Moto E4 wordt geplaatst in het goedkopere segment en de foto laat zien dat het toestel beschikt over een herkenbare Motorola-vormgeving. Daarbij is er een home-button aan de voorzijde, waarschijnlijk met vingerafdrukscanner. Eerder gingen er al berichten rond over een mogelijke accucapaciteit van 2800 mAh en een 5000 mAh accu voor de E4 Plus.

Moto Z2 (Force)

Moto Z2 (Force)

Dan is er ook nog de Moto Z2, of Moto Z2 Force. Dit toestel zal uitgerust zijn met een dual-camera, een vingerafdrukscanner aan de voorzijde en ondersteuning voor Moto Mods. Ook valt op dat dit toestel erg dun is.

Het is op dit moment niet bekend wanneer we de toestellen kunnen verwachten.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel