Bevestigd: Moto G4 Play krijgt Android Nougat update in juni

Eindelijk is er duidelijkheid voor de bezitters van de Moto G4 Play. Waar de Moto G4 en Moto G4 Plus al eerder de update naar Android 7.0 Nougat kregen, moeten gebruikers van het goedkopere toestel nog lang wachten. Nu heeft Motorola bevestigd wanneer de update beschikbaar komt voor de G4 Play.

Android Nougat voor Moto G4 Play

Motorola heeft meer duidelijkheid gegeven over wanneer de update naar Android 7.0 Nougat uitgerold wordt naar de bezitters van de Moto G4 Play. Het toestel zal de update in juni ontvangen, zo laat Motorola in de Verenigde Staten weten aan de collega’s van Android Authority.

Moto G4 Play Android 7.0 Nougat

Het bedrijf bracht de G4 Play in augustus vorig jaar op de markt en is de goedkoopste van de G4-serie. Eerder werd in maart al de Moto G4 en Moto G4 Plus van Android 7.0 Nougat voorzien. Het is niet helemaal duidelijk welke versie de G4 Play zal krijgen als versie van Nougat. We verwachten 7.0, maar wie weet pakt Motorola toch uit met 7.1.1 of zelfs 7.1.2. De gebruikers zullen in ieder geval nog moeten wachten tot juni. We hopen dat Motorola dan ook deze termijn haalt voor de Europese markt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel