Europese prijzen verschenen van betaalbare Moto E4-smartphones

Motorola komt dit jaar met verschillende nieuwe toestellen op de markt. Zo kwamen we de erg betaalbare Moto C al tegen, maar kunnen we ook de Moto E4 verwachten. Van de Moto E4 en E4 Plus zijn nu de Europese prijzen verschenen.

Moto E4 prijzen in Europa

De Motorola Moto E4 is nog niet officieel aangekondigd, maar we komen steeds meer te weten over de betaalbare toestellen van de fabrikant. De serie van de vierde generatie E-serie zal bestaan uit twee verschillende toestellen; de Moto E4 en Moto E4 Plus.

Moto E4

Van de twee telefoons is nu de Europese prijs uitgelekt. Vermoedelijk zijn dit de prijzen voor de Duitse markt en is de kans groot dat in Nederland dezelfde prijzen zullen gelden. De E4 zal over de toonbank gaan voor 150 euro. Hiervoor krijg je een 5,0 inch HD-beeldscherm, 8 megapixel camera en 1.3 GHz quad-core processor. Ook draait de telefoon op Android 7.1.1 Nougat en is er 2GB RAM. De accu heeft een grootte van 2800 mAh, zo bleek uit eerdere berichten.

Dan is er nog de Moto E4 Plus, voorzien van een 5000 mAh accu. Dit toestel moet 190 euro gaan kosten en is voorzien van 3GB RAM, een 13MP camera en een 5,5 inch HD-display. Het is nog onduidelijk wanneer Motorola de nieuwe smartphones zal presenteren.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel