Moto Z2 Play laat zich zien op foto’s: Z2-serie wordt completer

We hebben al meerdere berichten voorbij zien komen over de Moto Z2-serie. Naast de Moto Z2 en Moto Z2 Force kunnen we ook de Moto Z2 Play verwachten. Deze smartphone is nu opgedoken in foto’s waarbij we de verschillende kanten van het toestel zien.

Moto Z2 Play

Motorola komt dit jaar met verschillende nieuwe toestellen. Zagen we eerder al de Moto E4 (Plus) en de betaalbare Moto C (Plus) is het nu de beurt aan de Moto Z2. De familie van de Moto Z2 zal bestaan uit drie toestellen, zo is nu de verwachting. Nadat we eerder al renders en informatie kregen van de Moto Z2 Force komt er ook een opvolger voor de huidige Moto Z Play.

Moto Z2 Play

Details zijn er helaas nog niet bekend over de Moto Z2 Play. Het lijkt erop dat het toestel in ieder geval qua design niet heel anders zal zijn dan de huidige Z Play. We kunnen ook hier de ondersteuning verwachten voor Moto Mods en het toestel krijgt een metalen behuizing. Ook de geringe dikte van de Moto Z2 Play valt in positieve zin op. Zodra er meer bekend is over de smartphone houden we je uiteraard op de hoogte.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel