Moto Z2 Play specificaties liggen op straat: dunner en krachtiger

De specificaties van het nieuwe Motorola-toestel de Moto Z2 Play liggen op straat. De bekende leaker Evan Blass heeft de specs gedeeld met de rest van de wereld. Hierbij wordt duidelijk dat het toestel dunner en krachtiger wordt. Wel gaat dit ten koste van de capaciteit van de accu.

Moto Z2 Play wordt dunner

Het is nog niet duidelijk wanneer Motorola haar nieuwe Moto Z2 Play zal presenteren, maar dat de opvolger van de huidige Moto Z Play eraan zit te komen staat vast. In de afgelopen tijd hebben we regelmatig nieuwe informatie gekregen, zoals de persfoto’s van het toestel. Insider Evan Blass, ook wel bekend als Evleaks, heeft nu de technische details met de specificaties naar buiten gebracht.

De Moto Z2 Play gaat beschikken over een Snapdragon 626 octa-core processor met een rekenkracht van 2.2 GHz. Daarbij is er 4GB RAM-geheugen en is er 64GB aan opslagruimte. Aan de voorkant is er een 5,5 inch Super AMOLED scherm met Full-HD resolutie en vinden we ook de 5 megapixel front-camera. Aan de achterzijde is er een 12 megapixel camera met een diafragma van f/1.7.

Moto Z2 Play

De smartphone wordt verder voorzien van een 3000 mAh accu, dit is duidelijk minder dan de 3510 mAh accu in de huidige Z Play. Wel is de behuizing een stuk dunner met 7 millimeter en weegt de smartphone 165 gram. De Moto Z2 Play komt beschikbaar in de kleuren goud en grijs en verschijnt met Android 7.1.1 Nougat.

Dit jaar kunnen we nog meer van Motorola verwachten. Op het programma staan nog de Moto C, Moto E4 en Moto Z2. Het is nog niet bekend wat de Moto Z2 Play gaat kosten. De huidige Z Play kreeg een adviesprijs mee van 449 euro. Ook over een introductiedatum is helaas nog niets bekend.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel