Motorola voorziet Moto Z2 Play van Android 8.0 Oreo en patch van juni

Motorola heeft de Moto Z2 Play voorzien van een update naar Android 8.0 Oreo. Hoewel de update eigenlijk verscheen met de patch van april, staat nu ook de update naar juni klaar voor het toestel van Motorola.

Moto Z2 Play: Android 8.0 Oreo update

Onder andere in Nederland is er goed nieuws voor de Moto Z2 Play bezitters. De smartphone wordt bijgewerkt met een update naar Android 8.0 Oreo. Tegelijkertijd wordt de patch van april 2018 meegeleverd. Echter is nu ook begonnen door Motorola met beveiligingsupdate juni 2018, zodat het toestel toch weer zo goed als up-to-date is.

Moto Z2 Play Android 8.0 Oreo

De update naar Oreo brengt een reeks nieuwe features. Denk aan de verbeterde ondersteuning van automatisch aanvullen van bijvoorbeeld inloggegevens. Tevens zijn er notificatiekanalen voor het gerichter instellen van welke meldingen je wilt ontvangen en is er Picture in Picture. Hiermee kun je bijvoorbeeld Google Maps als drijvend venster over het huidige scherm openen.

Update

De update wordt gefaseerd uitgerold, waardoor het even kan duren voordat de software-update bij iedereen beschikbaar is. Zodra deze beschikbaar is voor je, krijg je hiervan een melding op je toestel. Ook kun je handmatig controleren in het menu instellingen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel