Moto Z2 Play nu breed verkrijgbaar in Nederland: alle details

Vanaf deze week is de Moto Z2 Play van Motorola te koop in Nederland. Het toestel is de opvolger van de Z Play van vorig jaar. De Moto Z2 Play werd begin juni aangekondigd en heeft een herkenbare, stijlvolle smartphone.

Moto Z2 Play in Nederland

Motorola heeft de Moto Z2 Play uitgebracht in ons land. De telefoon werd begin juni aangekondigd en nu is hij breed verkrijgbaar in Nederland. Het toestel is voorzien van een 5,5 inch AMOLED display met een Full-HD resolutie. Daarbij bestaat de behuizing uit glas aan de voorzijde en metaal aan de achterkant. Onder het display is de vingerafdrukscanner geplaatst, zoals we van Motorola gewend zijn.

Moto Z2 Play zilver

De Moto Z2 Play heeft verder een opslagcapaciteit van 64GB en een RAM-geheugen van 4GB. Daarbij kan het geheugen uitgebreid worden. Er is verder een USB Type-C poort en een 12 megapixel camera. Opvallend aan deze camera is de lichtgevoeligheid van slechts f/1.7 waardoor ook in donkere omgevingen een goede foto geschoten kan worden. Aan de voorzijde is een 5 megapixel camera geplaatst.

Onder de metalen behuizing ligt een Snapdragon 626 octa-core processor met 2.2 GHz aan rekenkracht. De accucapaciteit bedraagt 3000 mAh en er is ondersteuning voor Moto Mods. De Moto Z2 Play draait op Android 7.1.1 Nougat met de Stock Android interface van Motorola. Het toestel heeft een prijskaartje van ongeveer 449 euro. Alle details, actuele prijzen en meer vind je via onderstaande button op de Moto Z2 Play pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel