Moto Z2 Force met high-end specs en onbreekbaar glas aangekondigd

Motorola komt met familie-uitbreiding voor de Moto Z2-reeks. Naast de eerder aangekondigde Moto Z2 Play komt de fabrikant met de Moto Z2 Force. Het toestel kan zich meten met high-end smartphones en is voorzien van een bijzonder stevig beeldscherm. Ook toont Motorola de Moto 360 Camera Mod.

Moto Z2 Force aankondiging

Motorola heeft de Moto Z2 Force aangekondigd. De smartphone volgt hiermee de huidige Moto Z Force op. De Moto Z2 Force heeft een 5,5 inch Quad-HD AMOLED display met zogenoemde ShatterShield technologie. Volgens de fabrikant hoeven we ons hiermee geen zorgen meer te maken dat het scherm breekt. Voor de behuizing wordt verder gebruik gemaakt van 7000 serie aluminium wat aangeeft dat het toestel zeer stevig is.

Moto Z2 Force Black

De Moto Z2 Force heeft een modulair design waarbij gebruik gemaakt kan worden van Moto Mods, ofwel modulaire accessoires. Daarbij valt op dat het toestel slechts 6,1 millimeter dik is. Er is een Snapdragon 835 processor, 4GB RAM en 64GB opslagruimte (uitbreidbaar). Daarnaast is er een 2730 mAh accu, een dual-camera met 12 megapixel sensoren en een 5 megapixel front-camera. De Z2 Force wordt op de markt gebracht met Android 7.1.1 Nougat. Motorola heeft al bevestigd dat het toestel de update krijgt naar Android O.

Moto Z2 Force Goud

Nog altijd is er op dit toestel geen 3,5 millimeter aansluiting aanwezig. Wel wordt een verloopkabeltje meegeleverd van 3,5 millimeter naar USB-C. Overigens heeft het toestel officieel de naam Moto Z2 Force Edition meegekregen.

Op dit moment is onbekend wanneer en of de Moto Z2 Force ook in Nederland uitgebracht gaat worden. Zodra we hierover meer informatie hebben zullen we dit bericht updaten. In de Verenigde Staten is het toestel vanaf nu te pre-orderen, en worden de toestellen vanaf 10 augustus uitgeleverd. Daar kost het toestel 799,99 dollar. Het toestel komt in het goud en zwart op de markt. De grijze is alleen bestemd voor T-Mobile (US).

Reactie Motorola Nederland: aan DroidApp laat Motorola weten dat op dit moment geen details bekend zijn over een beschikbaarheid in ons land. Zodra deze informatie er is, laten we je het uiteraard weten!

Moto 360 Camera Mod

Moto Mods

Naast de Moto Z2 Force is er ook nog een nieuwe Moto Mod; de Moto 360 Camera. Hiermee wordt het mogelijk om 360-graden foto’s te masken en video’s te schieten in 4K met 3D audio. De brede lensopening zorgt voor een perspectief van 150 graden in een beeld. De Moto 360 Camera Mod gaat 299 dollar kosten.

Alle specificaties en details van de Moto Z2 Force vind je via onderstaande button op de Moto Z2 Force pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel