Nieuwe foto verschenen van Moto G5S Plus met dual-camera

Motorola lijkt van de Moto G5S Plus niet echt meer een geheim te maken. Het toestel is nu al meerdere keren opgedoken en ook vandaag is dat niet anders. De Moto G5S Plus is nu duidelijk te zien op promotiemateriaal, waarbij we ook de dual-camera weer onder ogen krijgen.

Moto G5S Plus op promotiemateriaal

De Moto G5S Plus is nog niet officieel aangekondigd, maar toch krijgen we steeds meer over de smartphone te weten. Het toestel zal beschikken over een metalen behuizing waarin we ook de antennebanden zien. Uiteraard valt ook de plaatsing van de dubbele camera op, vermoedelijk met twee sensoren van 13 megapixel. Het toestel zou aan de voorkant een 8MP front-camera krijgen, met flitser en een diafragma van f/2.0.

Moto G5S Plus Promo

Eerdere berichten hebben ook al informatie gegeven over de specs van de telefoon. Zo wordt een 5,5 inch Full-HD display verwacht, een 3072 mAh accu, Snapdragon 626, 4GB RAM en 64GB opslagruimte. De bron meldt dat het toestel voorzien zal zijn van Android 7.1.1 Nougat. Daarnaast zien we ook de vingerafdrukscanner aan de voorzijde.

De foto die nu is verschenen bevestigt wederom het beeld wat we hadden van de Moto G5S Plus. Aangezien er nu steeds meer bekend wordt over de G5S Plus, wordt het vermoeden gewekt dat we dit toestel gaan zien tijdens de aankondiging van Motorola eind juli.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel