Moto C Plus in Nederland verkrijgbaar: super scherp geprijsd en 4000 mAh accu

Een toestel voor nog geen 120 euro en toch van alle gemakken voorzien; dat is de Moto C Plus, het nieuwe budget-toestel van Motorola. De smartphone die draait op Android 7.0 Nougat en voor deze prijs toch nog een HD-display heeft is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland.

Moto C Plus in Nederland

De Moto C Plus is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland, zo ontdekte DroidApp. Het toestel werd anderhalve maand geleden aangekondigd en nu maakt het toestel dus zijn debuut in ons land. Motorola biedt hiermee een erg interessant toestel aan voor een bescheiden prijs van nog geen 120 euro. Hiervoor krijg je een toestel met een erg riante accucapaciteit van 4000 mAh.

Moto C Plus Nederland

Daarnaast is de Moto C Plus uitgerust met een 5,0 inch HD-display, is er een 8 megapixel camera en 2 megapixel front-camera; met flitser. De telefoon wordt draaiende gehouden met een MediaTek 1.3 GHz quad-core processor en er is 2GB aan RAM-geheugen beschikbaar; iets wat fors is in deze prijsklasse. Daarnaast is er ondersteuning voor het 4G-netwerk en kun je de 16GB aan opslagruimte uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 32GB.

Het toestel is zoals gezegd vanaf nu te koop in Nederland. Je kunt het toestel voor 119 euro aanschaffen bij Coolblue, Belsimpel en Mobiel. Meer informatie over het toestel kun je ook vinden op de Moto C Plus pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel