Lenovo Moto G5S Plus wordt verbeterde versie van de Moto G5 Plus

Het aantal smartphones in de Motorola Moto-serie blijft maar groeien, want Lenovo heeft plannen om een Moto G5S Plus uit te brengen. De Moto G5S Plus zou een betere camera en afwerking krijgen dan de Moto G5 Plus die eerder dit jaar verscheen.

Upgrade voor de Moto G5 Plus

De “S” in de Moto G5S Plus staat ook voor speciaal, wat er op duidt dat Lenovo een speciale editie van de G5 wil uitbrengen. Venturebeat kreeg een aantal marketing materialen in handen over de Moto G5S Plus. Op dit materiaal staat de G5S Plus beschreven als een telefoon die uit aluminium is vervaardigd en beschikt over uitgebreide fotografie mogelijkheden met een dual-camera van 13 megapixels.

Moto G5S Plus

Waarschijnlijk wordt de Moto G5S Plus op 25 juli gepresenteerd tijdens een evenement. Op dit evenement zal ook de Moto Z2 Force getoond worden. Qua specificaties verandert er aan de hardware niet veel, zo zou het toestel wel een 5,5 inch scherm krijgen met een 1920 x 1080 pixels resolutie. De telefoon maakt gebruik van een Qualcomm Snapdragon 625 octa-core processor en heeft 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte aan boord.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel