Motorola komt 25 juli met nieuwe smartphone(s): Moto X4 of Moto Z2?

Motorola heeft bekend gemaakt dat het op 25 juli 2017 met een persconferentie komt. Tijdens deze aankondiging zullen één of meerdere nieuwe toestellen aangekondigd worden door de fabrikant. Wat gaan we op die dag zien? De Moto X4 of misschien de Moto Z2 (Force)?

Motorola aankondiging op 25 juli

Onder de slogan ‘You won’t want to miss this’ komt Motorola met een aankondiging op 25 juli 2017. Het evenement zal plaatsvinden in de Amerikaanse stad New York. Het is nog niet helemaal duidelijk wat we op die dag gaan zien. Wel gaan de laatste tijd berichten over verschillende toestellen. Denk aan de Moto G5S (Plus) als uitbreiding op de G5-serie.

Motorola aankondiging 27 juli 2017

Echter ligt het meer voor de hand dat we de Moto Z2 (Force) gaan zien. Dit is een toestel uit het high-end segment. Dit zou een toestel zijn met een 5,5 inch display, Snapdragon 835 processor en een dual-camera. Tevens zou er een robuustere variant komen van de Z2 onder de naam Moto Z2 Force. Tevens doken vorige week berichten op over de Moto X4 waarbij we ook een Moto X4 render kregen te zien, eveneens met dual-camera.

Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden van de nieuwe producten van Motorola.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel