Moto Z2 Play aangekondigd: stijlvol toestel met prima specificaties

Motorola heeft zojuist de Moto Z2 Play aangekondigd. De laatste tijd gingen er veel berichten rond over de nieuwe smartphone, maar nu weten we vrijwel alles over het nieuwe toestel. De Moto Z2 Play volgt de huidige Moto Z Play op en is eveneens voorzien van ondersteuning voor Moto Mods.

Moto Z2 Play aangekodigd

De Moto Z2 Play is officieel aangekondigd. Het toestel is lange tijd al in beeld geweest in eerdere geruchten en berichtgeving. Lenovo-Motorola heeft grootse plannen, want dit jaar kunnen we maar liefst 9 nieuwe smartphones verwachten van het bedrijf. Eerder werd de Moto C (Plus) al aangekondigd met een erg interessant prijskaartje.

Moto Z2 Play

Aan de voorzijde van de Moto Z2 Play bevindt zich een 5,5 inch Full-HD AMOLED display. Daarbij is er een Qualcomm Snapdragon 626 2.2 GHz octa-core processor, 3GB RAM-geheugen en 32/64GB opslagruimte beschikbaar. Er is een 3,5 millimeter aansluiting voor je headset, net als een USB Type-C poort en ondersteuning voor Moto Mods. Het toestel heeft een vingerafdrukscanner, een 3000 mAh accu en een waterafstotende behuizing. De accu is hiermee 510 mAh minder dan zijn voorganger; de Moto Z Play.

De camera aan de voorzijde van de Moto Z2 Play telt 5 megapixel en heeft een flitser. Aan de achterkant is een 12 megapixel camera geplaatst met Dual-Autofocus, laser autofocus en fasedetectie. De camera heeft een lichtgevoeligheid van f/1.7 en er is een dual-LED flitser aanwezig. Motorola voorziet de Z2 Play van Android 7.1.1 Nougat en heeft diverse Moto-tools toegevoegd.

Het toestel zou mogelijk rond de 499 euro gaan kosten, maar een definitieve adviesprijs voor ons land is niet bekend nog. Het is niet bekend wanneer de Moto Z2 Play uitgebracht wordt in Nederland en België. Wel zegt de fabrikant dat de verkrijgbaarheid wereldwijd deze maand zal zijn. In het Nederlandse persbericht wordt gesproken over ‘later dit jaar’. Alle details vind je via onderstaande button op de Moto Z2 Play pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel