Nokia 7 Plus en Moto Z2 Play krijgen beveiligingsupdate oktober 2018

Ben je in het bezit van een Nokia 7 Plus, dan is er goed nieuws te melden. De fabrikant heeft voor het toestel de beveiligingsupdate van oktober uitgerold. Ook voor de Moto Z2 Play is de update beschikbaar. Hiermee zijn kwetsbaarheden in de beveiliging aangepakt.

Nokia 7 Plus: update van oktober

Nokia is in Nederland begonnen met het uitrollen van een nieuwe security-patch voor de Nokia 7 Plus. De nog altijd interessante smartphone krijgt beveiligingsupdate oktober 2018 uitgerold, zo laat onder andere DroidApp-lezer Anton ons weten.

Nokia 7 Plus beveiligingsupdate oktober 2018

Met de nieuwe update worden enkele tientallen kwetsbaarheden in Android opgelost. Dit zorgt ervoor dat het toestel weer up-to-date is qua software. De Nokia 7 Plus ontving eerder deze maand de update naar Android 9.0 Pie in Nederland. De update voor de Nokia 7 Plus wordt vanaf nu uitgerold. Zodra deze beschikbaar is, krijg je een melding op je toestel.

Moto Z2 Play

Lezer Folkert laat ons weten dat de update ook voor de Moto Z2 Play beschikbaar is gekomen. Motorola is dus ook begonnen met het verspreiden van de nieuwe update voor het vorig jaar uitgebrachte toestel. Ook op dit toestel krijg je een melding wanneer de update beschikbaar is voor jouw device.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel