Nokia 7 Plus: Android 9.0 Pie nu definitief in Nederland

Nokia is eindelijk in ons land begonnen met het verspreiden van een nieuwe update voor de Nokia 7 Plus. Het gaat om de langverwachte update naar Android Pie die eind september werd vrijgegeven.

Android Pie voor Nokia 7 Plus

Goed nieuws voor de bezitters van de Nokia 7 Plus. Hoewel Nokia eind september het startschot gaf voor de uitrol van de update naar Android 9.0 Pie, was deze nog lang niet bij iedereen in Nederland beschikbaar. Verschillende DroidApp-lezers, waaronder Johannes en Tygo, laten ons weten dat zij de update vandaag hebben mogen ontvangen.

Nokia 7 Plus Android Pie

De update brengt een hoop nieuwe features naar het nog altijd erg interessante toestel. In Android 9 Pie zijn verbeteringen te vinden om snel functies voor te stellen uit apps, die zich aanpassen aan dat moment. Ook kan de helderheid zich automatisch aanpassen aan het moment, wordt er minder batterij verbruikt en kun je met Digital Wellbeing je ‘smartphone verslaving’ beter in de gaten houden.

Hier kun je meer vinden over alle nieuwe functies in Android Pie, die je ook terugvindt op je Nokia 7 Plus. Je krijgt een melding op je toestel als de update voor jouw telefoon beschikbaar is. Eventueel kun je handmatig op updates controleren bij de instellingen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel