Android 9.0 Pie nu beschikbaar voor Nokia 7 Plus

De Nokia 7 Plus wordt vanaf nu bijgewerkt met een update naar Android Pie. Eerder verscheen nog het bericht dat de update vertraagd zou zijn, maar toch is eind september gehaald om de update uit te rollen. Wat is er nieuw met de update naar Android 9 Pie?

Nokia 7 Plus: update naar Android Pie

Vanmorgen leek het er nog op dat de update voor de Nokia 7 Plus pas over een tijdje beschikbaar zou komen. Toch heeft HMD Global net voor het weekend nog het startschot gegeven van de uitrol van de update. Dit betekent dat gebruikers in de komende dagen de update op hun Nokia 7 Plus kunnen verwachten. Het gaat namelijk om een gefaseerde uitrol, waardoor het even kan duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is.

Nokia 7 Plus display

De update naar Android 9.0 Pie brengt verschillende verbeteringen en nieuwe functies. Denk aan het Android Dashboard met Digital Wellbeing waarin je kunt zien hoeveel tijd je aan een app en aan je smartphone per dag besteed. Ook kan met Wind Down het scherm op zwart-wit gezet worden als slaapmodus en je zo volgens Google eerder geneigd bent om te gaan slapen. Ook is het multitask-venster veranderd, krijg je nieuwe emoji en krijg je nog veel meer nieuws. Lees in ons artikel meer informatie over de nieuwe functies in Android Pie.

Nokia rolt de update voor de Nokia 7 Plus gefaseerd uit. In de komende dagen zal de update voor iedereen beschikbaar zijn voor de smartphone. Nog interessanter; je kunt de Nokia 7 Plus al voor zo’n 300 euro in huis hebben met de cashback-actie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel