Nokia 7 Plus: update naar Android Pie is vertraagd

De gebruikers van de Nokia 7 Plus moeten nog even wachten totdat de update naar Android 9 Pie beschikbaar komt. HMD Global heeft bekend gemaakt dat de update is vertraagd voor de Nokia 7 Plus. 

Nokia 7 Plus: update naar Pie komt later

De beta-test van Android 9 Pie voor de Nokia 7 Plus is enige tijd geleden gesloten. Het leek er op dat de definitieve update beschikbaar zou komen voor de smartphone, maar dat loopt toch even anders. Juho Sarvikas, CPO van HMD Global, laat op social media weten dat dat de update vertraagd is. Dit is niet de eerste keer, want eerder zou de update nog in september uitgebracht worden, maar dat gaat niet gehaald worden.

Nokia 7 Plus Android Pie vertraagd

Deze keer is de update uitgesteld omdat er bugs zijn gevonden. In de tweet spreekt Sarvikas over bugs die met de specifieke certificatie van het platform te maken hebben. Deze zijn nu aangepakt en opgenomen in een nieuwe testversie in Beta Labs. Stabiliteit is een belangrijk speerpunt, zo wordt aangeduid.

Wanneer de update beschikbaar komt voor de Nokia 7 Plus, is nog niet duidelijk. Uiteraard houden we je op de hoogte, zodra de update naar Android Pie beschikbaar is.

Update 15:20: Toch wel onverwacht is daar de definitieve update voor de Nokia 7 Plus naar Android Pie. Alle details vind je hier.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel