Nokia 7 Plus: update naar Android 9.0 Pie komt in september

Volgende maand moeten de gebruikers van de Nokia 7 Plus de update naar de nieuwste Android-versie al kunnen installeren. Dit betekent dat Android 9.0 Pie voor het interessante toestel al in september uitgebracht wordt.

Android Pie voor Nokia 7 Plus: in september

Volgende maand, en dat is al bijna, kunnen volgens de laatste berichten de bezitters van de Nokia 7 Plus de update verwachten naar Android 9.0 Pie. Om precies te zijn moet de Nokia 7 Plus in de eerste helft van september de update naar de nieuwste Android-versie al krijgen.

Daarnaast zal de update ook beschikbaar komen voor de Nokia 8 Sirocco, al krijgt die de update later. Overigens heeft HMD Global eerder al bekend gemaakt dat álle toestellen de update zullen krijgen naar Android 9.0 Pie. Voor de Nokia 1, 2 en 2.1 zal dit in de vorm van de nieuwe Android Go-versie komen.

Nokia 7 Plus Android 9.0 Pie september

Android 9.0 Pie bevat een hoop nieuwe functies. Denk aan het Dashboard waarmee je precies ziet hoeveel tijd je besteedt aan een app. Tevens krijg je de mogelijkheid tot het gebruiken van Actions en Slices. In Pie zijn ook de notificaties verbeterd, net als het accuverbruik. Alles over de nieuwe mogelijkheden vind je terug in ons artikel over de nieuwe functies in Android Pie.

Mocht je alles uit je Nokia 7 Plus willen halen, lees dan ons overzicht met Nokia 7 Plus tips. Het toestel is door ons in onze Nokia 7 Plus review ook al positief beoordeeld.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel