EISA Awards 2018-2019 voor beste smartphone wederom naar Huawei; ook Nokia 7 Plus wint

Niemand minder dan Huawei heeft voor het zesde jaar op rij een EISA Award voor beste smartphone in de wacht gesleept. Dit jaar wint Huawei met haar vlaggenschip, de Huawei P20 Pro, deze prijs. Ook HMD Global valt met de Nokia 7 Plus in de prijzen. We zetten de details op een rij.

EISA Awards 2018-2019

De EISA Awards voor dit jaar zijn weer uitgereikt. Voor het zesde jaar op rij heeft Huawei weer de jury te weten overtuigen en deze keer met de Huawei P20 Pro. Dit toestel wint de prijs ‘EISA Award Best Smartphone 2018-2019’. Zoals gezegd is het zeker niet de eerste keer dat de Chinese fabrikant deze prijs in ontvangst mag nemen. In de afgelopen jaren wonnen de Huawei P10, P9, P8, P7 en P6 dezelfde prijs ook al.

Huawei P20 Pro EISA Awards 2018-2019

Volgens de EISA jury, die bestaat uit een samenwerking van afgevaardigden van tijdschriften uit meer dan 25 landen, is de Huawei P20 Pro “de meest geavanceerde, innovatieve en technisch superieure smartphone ooit”. Daarbij wordt het toestel gezien als voorloper in de mobiele fotografie. In onze Huawei P20 Pro review waren we ook al goed te spreken over de stijlvolle smartphone.

Nokia 7 Plus ervaringen

Nokia 7 Plus

HMD Global heeft voor het eerst ook een EISA Award gewonnen, in de categorie Consumer Smartphone, met de Nokia 7 Plus. Het toestel scoort vooral hoog met de hoge betrouwbaarheid. Dit is te danken aan de toepassing van Android One. Daarbij wordt de smartphone geroemd door de krachtige prestaties, de mooie afwerking, de camera en het uithoudingsvermogen. Het zijn dingen waar we in onze Nokia 7 Plus review ook al erg goed over te spreken waren. Het is echt een fijn toestel, voor een nette prijs.

Honor 10 Purple

Honor 10

In de categorie ‘EISA Lifestyle Smartphone 2018-2019’ heeft Huawei-dochter Honor de prijs in ontvangst mogen nemen. De winnende smartphone in deze categorie is de Honor 10, die ook verkocht wordt in Nederland voor een zeer nette prijs. De toepassing van een aluminium frame en stijlvolle glazen behuizing maakt het toestel ook visueel aantrekkelijk. Daarbij is het toestel voorzien van krachtige hardware, een uitgebreide, goede camera en goede specificaties.

Andere winnaars

EISA heeft ook in de categorie Mobile Loudspeaker de JBL Xtreme 2 tot winnaar uitgekozen. De beste Noise-Cancelling Headphone prijs ging naar de AKG N700NC. De Artificial Intelligence Loudspeaker award van dit jaar gaat naar de LG Xboom Ai ThinQ WK7. JBL wint met de Endurance Dive de prijs voor beste wireless in-ear headphone.

Wil je alle actuele prijzen en de details van de drie winnende smartphones bekijken? Bezoek dan de smartphone-pagina die je kunt bereiken via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel