Nokia sluit Android 9 Pie Beta voor Nokia 7 Plus: update komt snel

Nokia heeft het beta-programma van Android Pie voor de Nokia 7 Plus gesloten. In de afgelopen tijd is er veel feedback verzameld en dit betekent dat de update voor het belangrijke toestel van HMD Global, aanstaande is.

Nokia 7 Plus: Pie aanstaande

HMD Global zal op korte termijn de update naar Android 9 Pie uitbrengen voor de Nokia 7 Plus. Dit is op te maken uit de mail die testers van het beta-programma hebben ontvangen van de fabrikant. De mail is als volgt;

“Many thanks for being part of our very first Nokia phones Android™ 9 Pie developer preview program. With your valuable feedback, the release will soon be ready and available to millions of users.”

Nokia 7 Plus Android 9.0 Pie beta

Het is niet direct duidelijk wanneer de definitieve Android 9 Pie update zal verschijnen voor de Nokia 7 Plus. Even ter vergelijking; de update naar Android 8.0 Oreo voor de Nokia 8 verscheen 11 dagen nadat de beta-test afgerond werd. Wellicht kan de Nokia 7 Plus de update dus eind deze maand of begin volgende maand verwachten. Zodra hierover meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Leestip: Nokia 7 Plus: tijdelijk extra voordeel met 50 euro cashback

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel