Nokia 7 Plus: tijdelijk extra voordeel met 50 euro cashback

Als je op zoek bent naar een goede smartphone voor een relatief lage prijs, dan is de Nokia 7 Plus een interessante keuze. De smartphone heeft veel te bieden, waaronder Android One en goede camera. Nu is er een aanbieding met 50 euro cashback.

Nokia 7 Plus: cashback

De Nokia 7 Plus is één van de pareltjes van HMD Global. Het toestel werd eerder dit jaar uitgebracht en in onze Nokia 7 Plus review waren we al erg positief over de telefoon. De camera is van goede kwaliteit, het uithoudingsvermogen is meer dan prima en het toestel is lekker snel. Daarbij is er het voordeel van Android One. Hierdoor ben je jarenlang verzekerd van updates.

De smartphone is voorzien van een 6,0 inch Full-HD+ beeldscherm, een Snapdragon 660 octa-core processor en 3800 mAh accu. Daarbij heeft de telefoon een 13 megapixel dual-camera, 16 megapixel front-camera en natuurlijk dual-sim, NFC en 3,5 millimeter aansluiting. Er is 64GB opslagruimte, 4GB RAM-geheugen en een USB Type-C aansluiting. De Nokia 7 Plus wordt standaard geleverd met een siliconen hoesje.

Nokia 7 Plus cashback

De actie

HMD Global wil de Nokia 7 Plus nog interessanter maken met de cashback-actie. Dit betekent dat je 50 euro terugkrijgt als je de Nokia 7 Plus koopt in de periode van 1 september tot en met 15 oktober 2018. Dit moet wel bij een deelnemende winkel zijn. Je kunt de cashback hier claimen en geldt zowel voor de aanschaf van een los toestel als met abonnement.

Je kunt de Nokia 7 Plus met cashback bij de onderstaande winkels kopen. Overigens, het toestel is inmiddels al voor minder dan de adviesprijs te vinden, dus je hebt ‘m met de cashback al voor rond de 300 euro.

Alle actuele prijzen en details vind je via onderstaande button op de Nokia 7 Plus pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel