Strakke HTC U12 Life als concurrent voor Nokia nu te koop in Nederland

Nederlandse telecomwinkels hebben bezoek gekregen van een nieuwe smartphone. HTC heeft namelijk haar nieuwe HTC U12 Life uitgebracht. Deze smartphone zal een aanval zijn op toestellen van bijvoorbeeld Nokia.

HTC U12 Life in Nederland

Een nieuw stijlvol toestel is verschenen in Nederland. De smartphone werd eind augustus aangekondigd door de Taiwanese fabrikant en heeft een net uiterlijk met een dual-camera en prima specificaties voor een nette prijs. Het toestel kan gezien worden als een alternatief voor bijvoorbeeld de Nokia 7 Plus.

HTC U12 Life

De HTC U12 Life is een smartphone met een 6,0 inch Full-HD+ beeldscherm, een Snapdragon 636 octa-core processor van Qualcomm en 4GB RAM-geheugen. Het interne geheugen van 64GB kan uitgebreid worden met een geheugenkaart en er is een riante 3600 mAh accu. HTC voorziet de U12 Life van dual-sim ondersteuning en Android 8.1 Oreo met een lichte versie van HTC Sense; wel een eigen skin, maar geen overbodige poespas.

HTC U12 Life

Aan de achterkant van de HTC U12 Life is de smartphone voorzien van een 16MP + 5MP dual-camera waarmee ook in 4K gefilmd kan worden. Aan de voorkant heeft de U12 Life een 13 megapixel front-camera met LED-flitser. De smartphone heeft een officiële adviesprijs van 349 euro, je kunt het toestel al voor minder krijgen.

Je kunt de HTC U12 Life direct aanschaffen bij Mobiel en Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel