HTC en Sony maken bekend welke toestellen update naar Android Pie krijgen

Nu Android 9.0 Pie officieel is aangekondigd, krijgen we steeds meer te weten welke toestellen de update zullen krijgen. Als eerst hebben HTC en Sony meer informatie losgelaten over welke toestellen de update zullen krijgen.

Android Pie voor HTC en Sony

We hebben van de week de officiële introductie gekregen van Android 9.0 Pie. De nieuwe Android-versie is voorzien van een reeks nieuwe functies, waarbij we deze op een rij hebben gezet in dit artikel.

Android Pie HTC

HTC

HTC heeft als eerst bekend gemaakt welke toestellen de update zullen krijgen naar Android Pie. Het gaat om de volgende toestellen die de update zullen krijgen. Het is niet bekend wanneer de update naar deze toestellen zal komen.

Sony Xperia XZ2 Compact design

Sony

Sony zou de update ook gaan verspreiden voor een reeks toestellen. Het gaat om zes toestellen die de update zullen krijgen. Vorig jaar waren dat, met de update naar Oreo er nog 10 toestellen van de update voorzien. Het gaat om de volgende telefoons;

Sony zal vanaf september beginnen met het uitrollen van Android 9.0 Pie. In november 2018 moeten de genoemde toestellen uiterlijk de update binnen hebben.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel