Android 9.0 Pie bevat 157 nieuwe en verbeterde emoji; dit zijn ze

Android 9.0 Pie is de nieuwste versie van Android en tevens de opvolger van Oreo. De Android-versie is volgestopt met een reeks nieuwe functies en verbeteringen. Daarnaast zijn er 157 nieuwe emoji; zowel nieuwe als verbeteringen op eerdere emoticons.

Emoji in Android Pie

We schreven van de week over Android 9.0 Pie, de nieuwe Android-versie die nu officieel door Google is aangekondigd. Daarbij hebben we ook de nieuwe functies in Android Pie op een rij gezet. Nu is bekend geworden dat er 157 nieuwe emoji in de nieuwe Android-versie zijn te vinden. Deze emoticons maken deel uit van Emoji 11.0.

Android Pie emoji

Er zijn niet alleen nieuwe emoji, ook zijn bestaande emoji in een nieuw jasje gestoken. Hierbij kun je denken aan de giraffe, waar niet alleen de kop meer van is te zien, maar het hele beest. Ook de schildpad kijkt blijer, is het zwaard kleurrijker en is de salade-emoji nu zonder ei.

Android 9.0 Pie emoji change

Nieuwe emoticons zijn er dus ook; denk aan karakters met krullend, rood of wit haar. Ook de kale man is toegevoegd aan de lijst. Er zijn nu zowel een mannelijke als een vrouwelijke ‘Superhero’ en er zijn verschillende nieuwe dieren. Denk aan de mug, de papegaai, lama, kangaroo en zwaan. Nieuwe voedsel-emoji zien we in de vorm van zout, cupcake, mango en meer. Ook is een verstandskies, wc-rol, teddybeer, stenen muur, skateboard en rotje onder andere toegevoegd.

Android Pie emoji animal

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel