Google presenteert nieuw Android Pie standbeeld bij Googleplex

Bij het Googleplex, het hoofdgebouw van Google, heeft het bedrijf het nieuwe standbeeld onthuld van Android Pie. Ook de nieuwe versie van de Android-mascotte verdient een plekje op het gras, samen met de standbeelden van eerdere Android-versies.

Android Pie standbeeld

In de voortuin van Google, bij het hoofdgebouw Googleplex, is het weer een stukje drukker geworden. Het bedrijf heeft daar het standbeeld van Android Pie onthuld. Android 9 Pie is de nieuwste Android-versie, die afgelopen maandag werd gepresenteerd. Pie is de opvolger van Oreo.

Android Pie standbeeld

Het standbeeld van Android Pie is voorzien van de groene Android-mascotte met een kersentaart. Links is een taartpunt te vinden, rechts de rest van de taart. Vorig jaar was de Android-mascotte te zien met een Oreo-koek in allebei de handen.

Nu gaat stiekem de vraag rond, wat wordt de naam van Android 10 Q? De letter Q komt niet heel vaak voor bij zoetigheden. Wellicht wordt het Quinoa? Laten we ons eerst maar richten op Android Pie, mocht je alles erover willen weten; lees dan dit artikel met de nieuwe functies in Android Pie.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel