Motorola presenteert zeer betaalbare en uitgebreide Moto E4 en Moto E4 Plus voor Nederland

Lenovo-Motorola heeft de vierde generatie van de E-serie vandaag aangekondigd. De smartphones krijgen de namen Moto E4 en Moto E4 Plus. De toestellen hebben elk hun eigen key-features, waaronder de 5000 mAh accu bij de E4 Plus. Daarbij zijn de telefoons voorzien van een erg interessant prijskaartje.

Moto E4 (Plus) aangekondigd

Zojuist heeft Motorola de Moto E4 en Moto E4 Plus gepresenteerd. Deze smartphones doken in de afgelopen weken en maanden al op in het geruchtencircuit, maar nu zijn ze officieel. Allebei de telefoons komen deze zomer naar ons land waarbij ze beiden niet duurder zijn dan 180 euro. Opvallend is dus de erg lage prijs met de erg uitgebreide specificaties. Dit maakt Motorola erg sterk in dit segment. We zetten van alle twee toestellen de belangrijkste details op een rij.

Moto E4

De Moto E4 heeft een 5,0 inch HD-display met een metalen behuizing, iets wat opvallend is voor deze prijs. Daarbij heeft het toestel een 8 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. Alsof dat nog niet genoeg is, is er een 1.3 GHz MediaTek quad-core processor, 2GB RAM en 16GB opslagruimte. De Moto E4 heeft een 2800 mAh accu, draait op Android 7.1.1 Nougat en komt op de markt in de kleuren zwart en grijs. De prijs ligt op 149 euro.

Moto E4 Plus

Het eerste wat opvalt bij de Moto E4 Plus is de enorme accu met een capaciteit van 5000 mAh. Hiermee moet je volgens Motorola het toestel twee dagen kunnen gebruiken. Met de 10W snellader kan het toestel ook snel weer opgeladen worden. Ook dit toestel is vervaardigd uit metaal, is er een 5,5 inch HD-display en een vingerafdrukscanner. De E4 Plus krijgt een 13 megapixel camera, 5 megapixel front-camera, 1.3 GHz quad-core processor van MediaTek en 3GB RAM-geheugen mee. Motorola heeft de Plus ook voorzien van NFC, Android 7.1.1 Nougat en hij komt in de kleuren grijs en goud op de markt. De prijs ligt op 179 euro.

Alle informatie

Deze zomer zijn de twee smartphones uit de E4-serie verkrijgbaar in ons land, zo laat het bedrijf weten in het persbericht, mogelijk begin juli. We hebben van zowel de Moto E4 als de Moto E4 Plus de specificaties verzameld op de toestel-pagina’s. Deze vind je via onderstaande buttons.

Eerder kondigde Motorola al de Moto C (Plus) aan. Nog geen twee weken geleden kondigde de fabrikant de Moto Z2 Play aan.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel