Foto’s van nieuwe, nog aangekondigde Moto X4 verschenen

Motorola zal haar nieuwe Moto X4 vermoedelijk binnenkort presenteren. De Moto X4 is een smartphone met een dual-camera en herkenbaar, maar toch eigen design. Nu zijn er foto’s opgedoken van het toestel waarbij we het toestel duidelijk krijgen te zien.

Moto X4 in levenden lijve

De Moto X4 is gespot voor de camera. Het toestel is voorzien van een vingerafdrukscanner aan de voorzijde, onder het beeldscherm. Dat display krijgt naar verwachting een grootte van 5,2 inch en betreft een Full-HD AMOLED beeldscherm. Er wordt verder een Snapdragon 660 of Snapdragon 630 verwacht, een 13 megapixel dual-camera en 3000/3800 mAh accu.

Moto X4

Op de foto’s zien we het toestel met minimale schermranden en een glazen behuizing. Motorola zal de telefoon tevens voorzien van een 3,5 millimeter aansluiting voor de headset en een USB Type-C poort. Andere eerder opgedoken specs spreken over 4GB RAM, 64GB opslagruimte (uitbreidbaar), IP68-certificatie en een 5 megapixel front-camera.

Moto X4 dual-camera

Motorola zou de Moto X4 voorzien van Android 7.1.1 Nougat, net als andere Moto’s met Stock Android. Volgens de geruchten zou het toestel in Brazilië op 24 augustus aangekondigd worden, maar het is onduidelijk of dit juist is. Zodra er meer bekend is over de smartphone houden we je natuurlijk op de hoogte.

Update 20:30 uur: De collega’s van Android Authority hebben de hand weten te leggen op een nieuwe persrender van de Moto X4. We zien onderstaande foto van het toestel. Bekend zijn ook de afmetingen (148,35 x 73,4 x 7,99 millimeter) en het gewicht van 163 gram.

Moto X4 persrender

Lees ook

Reageer op dit artikel