Moto G5S en Moto G5S Plus aangekondigd: alle details

Motorola heeft twee nieuwe smartphones aangekondigd waarover de laatste tijd al veel berichten rondgingen. De Moto G5S Plus is een smartphone met een metalen behuizing en een dual-camera. Daarbij is er ook de Moto G5S. 

Moto G5S en Moto G5S Plus aangekondigd

Motorola komt dit jaar met meerdere nieuwe toestellen. Zagen we eerder al de Moto E4-serie, Moto C-serie en de Moto Z2 Play en Z2 Force, en nu komen daar twee nieuwe toestellen bij.

De Moto G5S en G5S Plus zijn officieel aangekondigd door de fabrikant. De toestellen kwam de laatste weken al veel in het nieuws en de eerdere berichten worden bevestigd. De G5S-toestellen hebben een metalen behuizing en een vingerafdrukscanner onder het scherm.

Moto G5S

Het design is verder herkenbaar Motorola. We zien aan de achterkant een dual-camera. De behuizing is voorzien van een waterafstotende coating en een Micro-USB poort. Er is tevens een 3,5 millimeter aansluiting voor de headset en de accu heeft een capaciteit van 3000 mAh.

Bij de Moto G5S is er een 5,2 inch Full-HD te vinden en de Moto G5S Plus heeft een 5,5 inch Full-HD display met Full-HD resolutie. De telefoons worden geleverd met 3GB RAM-geheugen en 32GB opslagruimte. De G5S heeft een Qualcomm Snapdragon 430 1.4 GHz octa-core processor. Bij de G5S Plus is er een Snapdragonn 625 2.0 GHz octa-core processor.

Moto G5S Plus kleuren

Motorola voorziet de Moto G5S van een 16 megapixel camera en de Moto G5S Plus heeft een dual-camera met 13 megapixel. Dankzij de dual-camera is het bijvoorbeeld mogelijk om foto’s te maken met beperkte scherptediepte. Aan de voorzijde is een 8 megapixel front-camera.

De smartphones draaien op Android 7.1.1 Nougat. Voor de Moto G5S moet 249 euro betaald worden en voor de Plus betaal je 299 euro. Het is onbekend wanneer en voor welke prijs de telefoons definitief naar Nederland komt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel