Moto G5S (Plus) krijgt OTA-update naar Android 8.1 Oreo in Nederland

Eindelijk is het zover, de bezitters van de Moto G5S (Plus) krijgen in ons land de update naar Android 8.1 Oreo aangeboden. We schreven onlangs al dat de update handmatig geïnstalleerd kon worden en dat in bepaalde regio’s de update was uitgebracht.

Moto G5S Plus: update naar Oreo

Gebruikers van de Moto G5S (Plus) kunnen vanaf nu de update naar Android 8.1 Oreo verwachten op hun toestel. Motorola is in Nederland begonnen met het verspreiden van de nieuwere Android-versie voor de smartphone.

DroidApp-lezer Armin laat ons weten dat hij de update aangeboden heeft gekregen op zijn Moto G5S Plus. Op dit moment zijn we aan het inventariseren of de update ook voor de Moto G5S zelf beschikbaar is. Mocht je hier meer informatie over hebben, dan horen we het heel graag van je!

Moto G5S Plus Android 8.1 Oreo

Samen met de update naar Android 8.1 Oreo wordt ook beveiligingsupdate augustus meegeleverd. Je krijgt vanzelf een melding op je telefoon zodra de update beschikbaar is. Mocht je nog geen melding hebben ontvangen, kun je bij de instellingen van je toestel eventueel ook handmatig controleren of de update beschikbaar is.

Eerder werd de update al in verschillende regio’s uitgerold en kon je zelf handmatig de update downloaden via een omweg.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel