Motorola One met goed design voor 279 euro verkrijgbaar in Nederland

Een smartphone waar we toch wel naar uit hebben gekeken; de Motorola One. We kunnen inmiddels bevestigen dat het toestel zijn voet op Nederlandse bodem heeft gezet. We zetten de details van de smartphone op een rij.

Motorola One in Nederland

Het is vanaf nu mogelijk de Motorola One te bestellen, zo blijkt uit informatie van DroidApp. Het is een toestel welke voorzien is van Android One, waardoor je jarenlang verzekerd bent van (beveiligings-) updates. De fabrikant heeft het toestel eind augustus aangekondigd, en nu is hij dus verkrijgbaar.

De Motorola One heeft een stijlvol, glazen design welke stiekem toch wel geïnspireerd lijkt te zijn op die van de iPhone. Er is een 5,9 inch HD+ beeldscherm met notch en 13 + 2 megapixel dual-camera. Aan de voorzijde is een 8 megapixel front-camera. Op de lijst met specificaties vinden we verder de Snapdragon 625 octa-core processor, 4GB RAM en 64GB opslagruimte. De accucapaciteit bedraagt 3000 mAh.

Motorola One

Vanuit de doos draait de Motorola One op Android 8.1 Oreo. Wel zal het toestel binnenkort de update naar Android Pie krijgen. Achterop zien we het Batwing logo van de fabrikant, waarin de vingerafdrukscanner zit.

Je kunt het toestel vanaf nu bestellen voor een prijs van 279 euro. Dit kan bij MediaMarkt en Belsimpel. Een overzicht van actuele prijzen en specificaties vind je via onderstaande button op de toestelpagina van de Motorola One.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel