Moto G6, G6 Play en G6 Plus met tientallen euro’s cashback

Motorola doet goede zaken met de Moto G6-serie. De smartphones hebben dan ook alles in huis voor een erg goede prijs. De smartphones kun je nu tijdelijk met tientallen euro’s cashback aanschaffen. We zetten de details op een rij.

Moto G6 cashback actie

De Motorola G6-serie hebben we reeds meerdere malen behandeld op DroidApp. De toestellen zijn erg populair door hun erg goede prijs-kwaliteitverhouding; zo schreven we ook al in onze Moto G6 review en Moto G6 Plus review. Ook de Moto G6 Play is voorzien van prima specs voor een goede prijs. Tijdelijk kun je het toestel met extra korting aanschaffen dankzij een cashback-actie.

Moto G6 Play

Moto G6 Play

We zetten eerst de details van de smartphones voor je op een rij. De Moto G6 Play valt op door zijn flinke 4000 mAh accu. Daarbij is er een Snapdragon 430 octa-core processor, 13 megapixel camera en 5,7 inch HD+ beeldscherm, 3GB RAM en 32GB opslagruimte. Aan de achterzijde is er een vingerafdrukscanner aanwezig.

Moto G6 ontwerp

Moto G6

De Moto G6 heeft ook een 5,7 inch display, maar dan met Full-HD+ resolutie. De vingerafdrukscanner zit aan de voorzijde onder het scherm. Er is een 3000 mAh accu en Snapdragon 450 octa-core processor. Achterop is de Moto G6 voorzien van een 12MP + 5MP dual-camera.

Moto G6 Plus beeldkwaliteit

Moto G6 Plus

Tot slot is er de Moto G6 Plus. Dit toestel heeft een enorm positieve indruk achtergelaten in onze test. Nu scoren de camera’s uit de G6-serie hoge ogen, en ook de Plus won met vlag en wimpel. Het toestel is een stukje groter, heeft een 5,9 inch display, 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Er is een Snapdragon 630 octa-core processor en 3200 mAh accu. Ook heeft de Moto G6 Plus een 12MP + 5MP dual-camera.

Alle drie de toestellen worden geleverd met Android 8.0 Oreo. Ook krijgen ze een update naar Android Pie, zo werd eerder beleefd. De telefoons krijgen ook toegang tot de handige functies die Motorola toevoegt; Moto Display en Moto Actions.

De actie

Wat moet je weten over de cashback-actie? Je dient één van de drie toestellen aan te schaffen in de periode van 25 september en 8 oktober 2018. De cashback voor de Moto G6 Play bedraagt 20 euro, 25 euro voor de G6 en voor de G6 Plus krijg je 40 euro cashback teruggestort op je rekening. Je dient hiervoor het aanmeldformulier in te vullen op de website van de webwinkel.

Deze cashback-actie is alleen geldig bij Coolblue via onderstaande links, het maakt niet uit welke kleur je kiest:

Heb je één van de toestellen uit de Moto G6-serie gekocht, dan kun je aan de slag met je toestel. Dan komt dit overzicht met Moto G6 tips goed van pas.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel