Moto G6 Play en Moto E5 Plus met interessante specs uitgebracht in Nederland

Voor 170 euro heb je de Moto G6 Play in huis. Eerder werden de G6 en G6 Plus al uitgebracht in ons land, de nog goedkopere Play is nu dus ook leverbaar in Nederland. Ook de Moto E5 Plus is nu verkrijgbaar in Nederland. We zetten alle details op een rijtje.

Moto G6 Play in Nederland

Motorola heeft de Moto G6 Play in de Nederlandse winkels gelegd. De G6 Play maakt deel uit van de G6-serie, naast de Moto G6 en Moto G6 Plus. Alle drie de toestellen hebben een stijlvol design met prima specificaties. Aan de voorzijde is een 5,7 inch HD+ display, er is een Snapdragon 430 octa-core processor en dual-sim ondersteuning en een derde slot voor een geheugenkaart.

Voor het maken van foto’s is er de 13 megapixel camera achter of de 5 megapixel front-camera met LED-flitser. De smartphone heeft een vingerafdrukscanner en is voorzien van Android 8.0 Oreo en een flinke 4000 mAh accu. Voor 169-199 euro heb je een erg interessant toestel in huis.

Moto G6 Play

Moto E5 Plus

Een ander toestel dat in de Nederlandse winkels is uitgebracht, is de Moto E5 Plus. Dit toestel komt uit de E5-serie; de Moto E5 zelf werd in mei al uitgebracht in ons land. De smartphone is voorzien van een 6,0 inch HD+ beeldscherm. Daarbij heeft de telefoon een nog grotere accu; en wel van 5000 mAh. Er is een 12 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. Ook de Moto E5 Plus heeft een vingerafdrukscanner en is voorzien van dual-sim en Android 8.0 Oreo. Er is 3GB RAM en een 1.4 GHz quad-core processor aanwezig. De prijs van de telefoon bedraagt 189 euro.

Moto E5 Plus

Goed om te weten

Er zijn een aantal dingen die goed zijn om te weten. Motorola heeft vorige week aan DroidApp meer verteld over het updatebeleid van Motorola. De fabrikant zal de Moto E5-serie gedurende 2 jaar bijhouden met security-patches. Een OS-upgrade is uitgesloten. De Moto G6 Play kan één OS-upgrade verwachten en krijgt ook twee jaar beveiligingsupdates. De Moto G6 Play is dus de beste keuze wat betreft updates, de accu van de E5 Plus kan voor velen ook een flink voordeel zijn.

De toestellen zijn beschikbaar via onderstaande links;

Alle details over de twee smartphones, samen met de actuele prijzen, vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel