Moto G6 en Moto G6 Plus nu verkrijgbaar in Nederland: de beste aanbiedingen

Motorola heeft twee toestellen uit de nieuwe Moto G6-serie uitgebracht in Nederland, zo ontdekte DroidApp. Vanaf nu kun je de interessante Moto G6 en Moto G6 Plus aanschaffen. We zetten de belangrijke details voor je op een rij.

Moto G6 (Plus) in Nederland

De Moto G6 en Moto G6 Plus zijn aangekomen in ons land. De toestellen kun je vanaf nu bestellen. Het is nog maar zo’n twee weken geleden toen de aankondiging plaatsvond. Mocht je op de Moto G6 Play willen wachten, dan moet je nog een maandje geduld hebben.

Moto G6

Met de Moto G6 heb je een erg interessant toestel. Er is een 5,7 inch Full-HD+ beeldscherm, Snapdragon 450 octa-core processor, vingerafdrukscanner aan de voorzijde en een dual-camera aan de achterkant. Aan de voorzijde is een 8MP front-camera met flitser geplaatst. De Moto G6 draait op Android 8.0 Oreo en heeft een 3000 mAh accu.

Voor vijftig euro meer is er de Moto G6 Plus. Dit toestel heeft een 5,93 inch Full-HD+ beeldscherm en kan gezien worden als een kleine upgrade tegenover de G6 zelf. Er is een Snapdragon 630 octa-core processor, 3200 mAh accu en een dual-camera. Met de G6 Plus kun je ook in 4K filmen.

Moto G6 Plus

Moto G6 kopen

De Moto G6 kost 249,99 euro en kun je aanschaffen bij Coolblue, Belsimpel en Mobiel. Bij sommige winkels wordt de voorraad in de komende dagen verder aangevuld.

Voor de Moto G6 Plus betaal je 299,99 euro en krijg je tijdelijk een Bluetooth hoofdtelefoon bij je bestelling. Je kunt het toestel aanschaffen bij Coolblue, Mobiel, Belsimpel, Bol.com en MediaMarkt.

Wil je een overzicht van de actuele prijzen, de specificaties en meer? Raadpleeg dan de toestelpagina’s via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel