Betaalbare Moto E5 en Moto E5 Plus aangekondigd: alle details

De opvolgers van de Moto E4-serie zijn zojuist aangekondigd. Motorola heeft de toestellen de namen Moto E5 en Moto E5 Plus meegegeven. We zetten alle details van de smartphones op een rij.

Moto E5 aangekondigd

Motorola heeft een drukke dag met de aankondiging van een hoop nieuwe toestellen. Het bedrijf heeft nu ook de Moto E5 en Moto E5 Plus aangekondigd. Dit zijn toestellen uit het betaalbare segment en deze twee smartphones volgen de Moto E4 en Moto E4 Plus (review) op.

Als eerst is er de Moto E5; voorzien van een 5,0 inch display met een HD-resolutie. Foto’s maken met de E5 kan met de 13 megapixel camera. In het Motorola-logo achterop het toestel zit een vingerafdrukscanner geïntegreerd; deze zien we ook terug bij de Plus. De smartphone krijgt een Snapdragon 425 quad-core processor en een 4000 mAh accu. Verder beschikt het toestel over 2GB werkgeheugen en heeft het toestel een opslagruimte te bieden van 16GB.

Moto E5

De meest uitgebreide smartphone uit de Moto E5-serie is de Moto E5 Plus. Dit toestel biedt een 6 inch IPS LCD display met 18:9 beeldverhouding en HD+ resolutie. Intern vinden we een Qualcomm Snapdragon 435 SoC met acht rekenkernen op 1.4 GHz. Er is 3GB RAM-geheugen beschikbaar en een interne opslagruimte van 32GB. De opslagruimte van dit toestel kan worden uitgebreid met een microSD-kaart.

Moto E5 Plus

Aan de achterkant van de telefoon zien we een 12 megapixel camera, vooraan een 8 megapixel sensor. Er is een enorme accucapaciteit beschikbaar van 5000 mAh en het toestel draait uit de doos direct op Android 8.0 Oreo. Om deze batterij snel van een nieuwe lading te voorzien is ook de bijbehorende adapter geüpgraded.

Verkrijgbaarheid

De Moto E5 zal vanaf medio juni in de Benelux verkrijgbaar zijn tegen een bedrag van 149 euro. Het grotere broertje met de enorme accucapaciteit zal eveneens rond juni verkrijgbaar zijn en heeft een prijskaartje van 199 euro gekregen. Naast de E5 serie kondigde Lenovo ook nieuwe toestellen aan in de Motorola Moto G6-serie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel