Moto E5 Plus gelekt in hands-on sessie

We kunnen dit jaar weer een nieuwe generatie verwachten van de Moto E-serie. De opvolger van de E4 krijgt de naam Moto E5 en Moto E5 Plus. Van die laatste zijn nu live foto’s opgedoken, waarbij we het nieuwe mid-end toestel zien.

Moto E5 Plus hands-on

Motorola heeft dit jaar nog geen toestellen gepresenteerd, maar dit kan niet al te lang meer duren lijkt het. De fabrikant is al meerdere keren in het nieuws geweest met de Moto G6-serie en de Moto E5-reeks. Eerder deze maand ging het bericht rond dat er mogelijk afgezien wordt van een Moto X5.

De Moto E5 Plus is nu opgedoken op het web, waarbij we het toestel van verschillende kanten te zien krijgen. Het ontwerp heeft wel wat weg van de Moto X4. We zien aan de voorzijde een 5,8 inch LCD-scherm met HD+ resolutie (1440 x 720 pixels) en een beeldverhouding van 18:9.

Moto E5 Plus live hands-on

Volgens de informatie krijgt de Moto E5 Plus een vingerafdrukscanner aan de achterzijde, voorzien van het Batwing beeldmerk. Daarbij krijg het toestel een glossy achterkant mee. Op de foto’s lijkt het alsof de Moto E5 Plus een dual-camera krijgt, al worden nog vraagtekens hierbij gezet. De tweede module zou mogelijk voor de (laser-) autofocus dienen. Er gaan ook geruchten over een dual front-camera aan de voorzijde. Eerder verschenen er al duidelijke renders van het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel