Evleaks lekt live foto van Huawei P20 en Moto E5 Plus

Evan Blass is ook tijdens het Mobile World Congress lekker bezig met het naar buiten brengen van nog niet aangekondigde toestellen. Hierbij deelt de leaker een foto van de Moto E5 Plus en komt ook een live foto van de Huawei P20 naar buiten.

Huawei P20

De Huawei P20 zal op 27 maart aangekondigd worden. Deze bevestiging is door Huawei gegeven, toen tijdens het MWC de nieuwe MediaPad M5 tablets werden gepresenteerd. In de tussentijd moeten we het doen met de gelekte informatie die naar buiten komt, en daar komt nu weer een foto bij. Dankzij Evan Blass hebben we een nieuw beeld van de Huawei P20, het standaard model. Hoewel in teasers van het bedrijf steeds de aanwijzing wordt gegeven voor drie camera’s, zien we er hier maar twee.

Huawei P20 evleaks

Dit doet nog steeds het vermoeden opwekken dat er een Huawei P20 Plus komt, die wel over een triple camera zal beschikken. Wel zien we de notch (inham) weer terug bovenaan het scherm, waar de front-camera in te vinden is. Eerder doken ook al vermeende live-foto’s op, maar mogelijk heeft Huawei zich verder laten ‘inspireren’ door Apple en is het verdergegaan met het ontwerp. Overigens zien we de codenaam ‘Shirley’ ook terug op het toestel.

Moto E5 Plus evleaks

Moto E5 Plus

De opvolger van de Moto E4 Plus is ook door Evan Blass naar buiten gebracht. Het is nog niet duidelijk of we het toestel tijdens deze editie van het Mobile World Congress gaan zien, of dat dit op een later moment gebeurt. We zien de herkenbare Moto-behuizing met het batwing logo waar vermoedelijk de vingerafdrukscanner in geïntegreerd zit. Ook de camera steekt iets uit, zoals we bij verschillende eerdere Moto-toestellen al zagen. In januari zagen we ook al een foto voorbijkomen van de Moto E5 Plus.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel