Moto G6 Play van alle kanten te zien in OnLeaks render

De Moto G6 Play zal deel uitmaken van de G6-serie van Motorola. Onlangs doken al foto’s en details op van deze drie toestellen. De goed geïnformeerde leaker OnLeaks heeft een video naar buiten gebracht van de Moto G6 Play. Hierdoor krijgen we het toestel van alle kanten te zien.

Moto G6 Play render

Motorola zal dit jaar de nieuwe Moto G6-serie presenteren. Er verschenen eerder al beelden van de nieuwe Moto line-up voor 2018. Hierin zagen we de driedelige G6-serie, de Moto X5 en Moto Z3-serie. De Moto G6 Play moet het goedkoopste toestel worden in de G6-serie en OnLeaks heeft op basis van de (bij hem) bekende informatie een render samengesteld.

Moto G6 Play render

De Moto G6 Play zal de afmetingen 155,4 x 72,2 x 8,84 millimeter hebben. Doordat de camera aan de achterzijde wat uitsteekt, wordt hier een dikte verwacht van 9,35 millimeter. Het toestel zal beschikken over een 5,7 inch HD-beeldscherm, Snapdragon 430 processor, 2/3GB RAM-geheugen en 16/32GB opslagruimte. Tot slot zal het toestel een flinke accucapaciteit bieden van 4000 mAh. Onder de camera bevindt zich de vingerafdrukscanner; met het Moto-batwing logo erin.

Het is niet helemaal duidelijk wanneer Motorola de nieuwe Moto G6 Play zal presenteren. Het wordt niet onwaarschijnlijk geacht dat dit tijdens het Mobile World Congress zal gebeuren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel