Moto G6-serie gaat uit drie toestellen bestaan; ook G6 Play op komst

De Motorola Moto G5-serie werd onlangs uitgebreid met de G5S-serie. Evan Blass is doorgaans goed geïnformeerd over de toekomstige toestellen en weet nu te melden dat er ook een G6 Play aan zit te komen.

Moto G6-serie volgens Evleaks

Evan Blass heeft informatie gedeeld over wat we kunnen verwachten van de Moto G6-serie. In tegenstelling tot de Moto G5-reeks zal de Moto G6-lijn ook een Play-variant krijgen. We zagen de Moto G4 Play al wel, maar een G5 Play bleef achterwege.

Moto G5 internet

Lenovo-Motorola zal volgend jaar de Moto G6 toestellen presenteren, zo is de verwachting. In 2018 zullen in ieder geval de Moto G6, Moto G6 Plus en dus ook de Moto G6 Play aangekondigd worden. Wellicht dat later nog versies als de Moto G6S en Moto G6S Plus uitgebracht worden, maar dat is momenteel puur speculeren. De Play-versie staat bekend om de relatief uitgebreide mogelijkheden voor een scherpe prijs.

Helaas weet de bekende leaker nog niets te melden over de mogelijke specificaties van de devices. Uiteraard houden we je op de hoogte zodra er meer te melden is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel