Motorola: deze Moto-smartphones krijgen update naar Android 8.0 Oreo

Motorola heeft meer informatie gedeeld over welke toestellen de update naar Android 8.0 Oreo krijgen. Het gaat in totaal om 12 toestellen waarvoor de update naar de nieuwste Android-versie uitgerold zal worden. We zetten de desbetreffende toestellen op een rij. Niet voor alle toestellen is er even goed nieuws.

Welke Moto smartphones krijgen Oreo?

De vraag die veel fanatieke smartphone-bezitters bezighoudt is; “krijgt mijn smartphone Android 8.0 Oreo?”. Alleen Sony heeft tot nu toe bevestigd welke toestellen voorzien zullen worden van de update, van de rest zijn enkel geruchten en geen bevestigingen.

Motorola heeft nu bekend gemaakt welke toestellen de update zullen ontvangen naar Android 8.0 Oreo. Deze herfst zal begonnen worden met het verspreiden van de update, maar een exacte datum is niet bekend gemaakt.

In het overzicht van Motorola staan ook nog enkele Droid-toestellen. Deze staan niet in ons overzicht omdat deze toestellen niet in Nederland verkocht worden.

Het is erg jammer te zien dat de Moto E4 Plus niet in het overzicht wordt genoemd. Overigens kan ook de Moto E4 zelf de update vergeten. Motorola geeft in het persbericht aan dat het in bovenstaand overzicht gaat om de volledige lijst. We hoeven dus Oreo niet te verwachten voor andere toestellen zoals de oudere Moto G4-serie en de Moto C Plus en Moto C. Overigens was dit al een twijfelgeval, omdat de C-serie en E4-toestellen relatief laag geprijsd zijn.

Lees ook: Android 8.0 Oreo: wanneer krijgt mijn toestel de update? (overzicht)

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel