Moto G5S en Moto G5S Plus vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Dan heb je vanaf vandaag keuze uit twee nieuwe toestellen. De Moto G5S en G5S Plus zijn vanaf nu te koop in de Benelux.

Moto G5S (Plus) te koop in Nederland

Motorola heeft bekend gemaakt dat de Moto G5S en Moto G5S Plus verkrijgbaar zijn in Nederland en de andere landen in de Benelux. De smartphones werden door Motorola begin augustus gepresenteerd en nu liggen ze dus in de winkels.

De Moto G5S is een uitgebreidere variant van de Moto G5. Dit toestel heeft een 5,2 inch Full-HD display, een vingerafdrukscanner en 5 megapixel front-camera aan de voorzijde. Achterop zien we de 16MP camera en het toestel heeft dual-sim, een Snapdragon 430 octa-core processor en 3000 mAh accu.

Dan is er nog de Moto G5S Plus. Dit toestel heeft een 5,5 inch Full-HD beeldscherm met een Snapdragon 625 octa-core processor, 3000 mAh accu en dual-camera aan de achterzijde van tweemaal 13 megapixel.

Details van allebei de toestellen vind je via onderstaande buttons op de Moto G5S (Plus) smartphonepagina. Hier vind je ook de actuele prijzen van de twee smartphones.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel