Download de Android 8.0 Oreo ringtones, notificaties en andere geluiden

Google kwam maandag met de aankondiging van Android 8.0 Oreo. Het is voorzien van een reeks nieuwe functies en verbeteringen. Daarbij horen ook vernieuwde ringtones, wekgeluiden, notificatie tones en wallpapers. Deze kun je nu downloaden voor je eigen toestel.

Android 8.0 Oreo ringtones

We hebben op DroidApp een uitgebreid artikel geschreven over de Android 8.0 Oreo aangekondiging, afgelopen maandag. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid Android 8.0 Oreo update overzicht. Hier zie je precies welke toestellen, wanneer de update naar de nieuwe Android-versie krijgen. Maar er is nu nog meer te melden over Android Oreo.

De nieuwe Android-versie is voorzien van nieuwe wallpapers, ringtones, notificatie geluiden en alarmen. Deze zijn nu verzameld in een zip-bestand waardoor je de geluiden en achtergronden alvast op je eigen toestel kunt gebruiken. Overigens zijn de achtergronden niet helemaal nieuw, die zagen we namelijk eerder al bij Android 7.0 Nougat. Het is nog niet bekend of de eigen Google Wallpaper app binnenkort bijgewerkt wordt met nieuwe achtergronden.

Je kunt de media uit Android 8.0 Oreo downloaden via onderstaande links.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel