Google Pixel: download de ringtones, notificatie geluiden en alarmgeluiden

Een kleine week geleden werden de Pixel en de Pixel XL aangekondigd door Google. Gisteren verschenen de system images en de boot image van de inmiddels veelbesproken telefoons online. Dankzij deze bestanden weten we nu precies wat er op de nieuwe high-end toestellen van Google te vinden is. Ook kan je nu de ringtones downloaden voor op je eigen toestel.

Pixel System Image

Wat is precies een system image? Een system image is eigenlijk het besturingssysteem. De image bevat dus alle bestanden die nodig zijn om je smartphone te laten functioneren. We vinden dus in de system image onder andere de wallpapers, een hele hoop apps en de ringtones en andere geluiden. Door met een programma als 7-zip de image uit te pakken, kunnen we dit alles inzien.

Google Pixel System Image

Uiteraard is het ook mogelijk om bepaalde onderdelen uit te pakken en vervolgens te gebruiken. Dit lukt niet met alle bestanden, maar wel met de ringtones, notificatie geluiden en de alarmgeluiden. Deze geluiden hebben we geüpload, zodat je deze op je telefoon kunt zetten en instellen. De geluiden uit deze system image tonen grote overeenkomsten met de al eerder gelekte “Nexus 2016” ringtones. Deze zijn helaas niet meer te downloaden.

Google Pixel White

Downloaden en instellen

Je kunt de geluiden van de Google Pixel hier downloaden. Vervolgens pak je de map uit. Plaats de bestanden op je telefoon in de daarvoor bedoelde map. Zo kan je de geluiden gewoon op je eigen toestel gebruiken. Ga daarna op je telefoon naar instellingen – geluiden om je nieuwe ringtone, notificatie geluid of alarm in te stellen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel