Moto X5 met vier camera’s, Moto Z3 (Play) en Moto G6 uitgelekt in foto’s

Gisteren verscheen de Moto E5 op beeld, maar nu is er een groter lek opgedoken over nieuwe Motorola-toestellen. De smartphones waar Motorola dit jaar mee komt zijn nu uitgelekt. We zien foto’s en basis specificaties van de Moto Z3, Z3 Play, Moto X5 en hele Moto G6-serie.

Moto’s voor 2018

Fabrikant Lenovo-Motorola komt dit jaar weer met een hoop nieuwe smartphones. De telecomfabrikant kwam gisteren in het nieuws met de Moto E5 die opdook op beeld. Nu zien we andere details en foto’s van nieuwe toestellen. Het gaat tot nu toe om in ieder geval drie toestellen.

Moto Z3 Play

Moto Z3 (Play)

Als eerst zijn er de Moto Z3 en Moto Z3 Play. De verschillen tussen de twee toestellen zijn niet enorm. De Z3 krijgt een 6,0 inch Full-HD display met 18:9 beeldverhouding. Daarbij zal er een derde toestel verschijnen, die uitgerust wordt met een Snapdragon 845, zo weten de collega’s van Droid-Life te melden. We zien bij de toestellen ook een software-matige knop onder aan het scherm. Het is niet helemaal duidelijk wat Motorola hiermee wil doen, maar misschien is het wel een vingerafdrukscanner onder het scherm.

Moto Z3

De foto van de Moto Z3 zien we hierboven, waarbij een Moto Mod aangesloten is. Dit betreft de nog niet aangekondigde 5G Moto Mod. Wat deze precies kan, is helaas niet bekend.

Moto X5

Moto X5

In onze Moto X4 review waren we al verrast door het toestel en de Moto X5 moet dit succes voortzetten. Dit toestel krijgt eveneens dunne schermranden en is voorzien van vier camera’s; twee voor, twee achter. Ook hier is geen vingerafdrukscanner direct zichtbaar. Wellicht ook met de software-matige knop onder aan het scherm, of misschien geïntegreerd in het Batwing Motorola-logo aan de achterzijde.

Moto G6

De Moto G6-serie zal ook in 2018 uitgebracht worden. De toestellen worden misschien wel aangekondigd tijdens het Mobile World Congress. Naast de G6 komt er een G6 Plus en G6 Play. De Play krijgt een Snapdragon 450 processor, de Plus krijgt een Snapdragon 630 processor. Ook hier worden weer toestellen met 18:9 beeldverhouding verwacht. Bij de G6 is er een accu van 3000 mAh, bij de Plus 3300 mAh. De Play krijgt zelfs een accucapaciteit van 4000 mAh.

Bij de Moto G6 krijg je een 5,7 inch Full-HD display, de G6 Play krijgt dezelfde grootte, maar dan met HD-resolutie. Bij de Moto G6 Plus wordt een 5,93 inch Full-HD display geplaatst. Ook vingerafdrukscanners zijn aanwezig. De specificaties van de Moto G6 en Moto G6 Plus vind je hieronder;

Moto G6 Plus first specsUPDATE 19:50 uur:

Er zijn nog meer foto’s opgedoken van de nieuwe Moto G6-serie. De toestelserie bestaat dus uit drie toestellen. De Moto G6 Play krijgt waarschijnlijk de vingerafdrukscanner aan de achterzijde, terwijl de Moto G6 en Moto G6 Plus hem aan de voorzijde zullen krijgen. Hieronder zie je de nieuw verschenen foto’s van de Moto G6 (roze), Moto G6 Play (zilver) en Moto G6 Plus (zwart).

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel