Foto nieuwe Moto E5 uitgelekt: met vingerafdrukscanner aan achterzijde

Lenovo-Motorola zal dit jaar met een opvolger van de Moto E4-serie komen. Het zal dan gaan om de Moto E5 en Moto E5 Plus gaan, zo is de verwachting. Mogelijk komt er ook een Moto E5 Play. Nu is een foto uitgelekt van de nieuwe Moto E5 en daarin zien we een aantal opvallende zaken.

Moto E5 uitgelekt

De eerste tekenen van de Moto E5 zijn vannacht uitgelekt. Op het internet is een foto te zien van de Moto E5 in een gouden jasje. De E5 zal de huidige Moto E4 en (erg interessante) Moto E4 Plus (review) opvolgen die vorig jaar werden uitgebracht. Ten opzichte van zijn voorganger zal de E5 geen vingerafdrukscanner aan de voorzijde hebben, maar eentje aan de achterzijde. Opvallend is dat deze schuilgaat onder het Motorola ‘batwing’ logo.

Moto E5 uitgelekt

Daarnaast valt op dat we aan de voorzijde het beeldmerk van Motorola zien. Bij de vorige generatie E-serie was enkel de modelnaam ‘Moto’ te vinden, boven het scherm, onder de speaker. De dikke bezels vallen verder op en de grote camera. Specificaties weten we helaas nog niet, maar de low-/mid-end smartphone lijkt voorzien te worden van een traditioneel 16:9 beeldscherm, een Micro-USB poort (dus geen USB-C) en vermoedelijk een MediaTek-processor. Verder wordt duidelijk dat er aan de bovenzijde een 3,5 millimeter aansluiting te vinden is en natuurlijk ondersteuning voor WiFi, 4G en Bluetooth.

Op het scherm van de Moto E5 is de datum 3 april te zien. Of het toestel inderdaad op die dinsdag aangekondigd wordt, is nog niet duidelijk. De E4-serie werd in juni gepresenteerd. De prijs zal vermoedelijk (afhankelijk van het model) weer tussen de 120 en 200 euro liggen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel