Motorola registreert naam Moto X5 en komt met Moto E5-serie

Motorola heeft voorbereidingen getroffen voor de nieuwe toestellen die zullen verschijnen. Uit betrouwbare bronnen komen we nu de eerste informatie te weten over de Moto X5 en Moto E5-serie die uit drie toestellen bestaat.

Moto X5 en Moto E5-serie

In het nieuwe jaar zal Lenovo-Motorola nieuwe toestellen presenteren. De smartphonefabrikant heeft de naam ‘Moto X5′ vastgelegd. Daarbij is ook het beeldmerk verschenen, die naar buiten is gebracht door Evan Blass. Foto’s en specificaties ontbreken nog, de Moto X4 is nog niet zo lang geleden uitgebracht in Nederland.

Moto X4

Dezelfde bekende leaker meldt dat er een nieuwe serie van de Moto E-serie uitgebracht zal worden. De E5-reeks zal bestaan uit drie toestellen; de Moto E5, Moto E5 Plus en Moto E5 Play. In onze Moto E4 Plus review waren we erg enthousiast over de smartphone die voorzien is van een grote accu en interessante prijs.

Eerder werd al duidelijk dat in 2018 de Moto G6-serie gereleased zal worden. Verdere details zijn nog niet bekend gemaakt, maar we komen hier de komende tijd ongetwijfeld meer over te weten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel